Tagdækning med Derbigum i Nordjylland

Få et langtidsholdbart tag med Derbigum

Ønsker du et tæt tag af høj kvalitet med en lang levetid, så er Derbigum det helt rigtige materiale at vælge. Hos DL Tagdækning tilbyder vi forskellige løsninger inden for tagdækning med Derbigum-tagpap og kan varmt anbefale det. Med Derbigum får du en tagpapløsning, der lever op til alle kravene om kvalitet, brandsikkerhed, holdbarhed, bæredygtighed og god økonomi. Denne type tagpap holder sig stærk selv efter 60 år, hvorimod andre tagdækninger ofte skal udskiftes efter kun 15 år.

Miljøvenlig tagdækning

Derbigum er verdens førende producent af miljøvenlige tagpapløsninger. Produkterne har minimal miljømæssig påvirkning, så du kan reducere dit hjem eller din bygnings energiforbrug og CO2-udslip. Vi rådgiver dig meget gerne omkring den mest optimale og energirigtige tagløsning.

Læs mere om Derbigum her.

Få 20 års garanti på Derbigum

Hos DL Tagdækning kan du tegne en serviceaftale, som inkluderer 20 års garanti på dit Derbigum-tag. Vi kommer forbi en gang årligt og gennemgår dit tag, så du er sikret en tagløsning, der holder i mange år.

Få et uforpligtende tilbud

Lad os stå for dit tagprojekt. Med vores mange års erfaring i branchen, har vi kompetencerne til at give dig lige præcis det tag, du ønsker. Kontakt os på telefon 41 82 02 53 eller mail dltagservice@gmail.com og få et uforpligtende tilbud.

Send os en besked