Tagrenovering og andet tagarbejde for private og erhverv

Tagarbejde og navnlig tagrenovering kan være en stor opgave, hvis man ikke har prøvet det før. Vi kan hjælpe dig med at klare tagrenoveringen – og ved at få os til at klare det for dig, er du sikker på, at det er professionelle, som har gjort det mange gange før.

Inden vi påbegynder vores arbejde, vil vi sørge for at vi har forstået hvad det er du vil. Vi samarbejder med dig. På denne måde kan du selv være med under hele forløbet, og du vil alatid hve et overblik over hvordan tagrenoveringen eller anden tagarbejde skrider frem.

Vores rådgivning gælder selve byggeriet og de materialer, som man har brug for at indkøbe for at kunne gå renoveret sit tag. Har du brug for andet hjælp, kan vi selvfølgelig også hjælpe med dette – du skal bare spørge, vi bider ikke.

Vi arbejder hurtigt, men selvom vi arbejder hurtigt, sørger vi for, at alt er af den rette kvalitet – og skulle der mod forventning opstå forsinkelser, er du selvfølgelig den første, der får det af vide. Vi har dog en lang historie med at overholde aftaler med vores kunder, og vi sætter en stor ære i at levere til den tid, som det er aftalt – også selvom det kræver overarbejde fra vores side af.

Vi står gerne for tagrenoveringen , uanset om du er privat eller erhverv. Kontakt os, og vi vil finde en løsning i fællesskab. Vi kommer gerne ud og får et overblik over opgaven, inden vi sender et tilbud ud til dig.

Vi laver tagrenovering i Randers, Aalborg og Hjørring.

Se vores PDF om nyt tag, ovenlysvindue og isolering