Tagdækning i Nordjylland

Tagdækning udføres med kvaliteten i top

Det danske vejr slider meget på vores tag, og før eller senere har man behov for at få tagdækning, så taget ikke bliver helt ubrugeligt. Tagdækning har dog mange fordele for dig som kunde, uanset om du er en virksomhed eller privatkunde.

Vi udfører specielt mange opgaver i områderne omkring Randers, Aalborg og Hjørring, men vi kører naturligvis også andre steder i Nordjylland.

Kunden i fokus i forbindelse med tagdækning

Hvis du vælger os når du skal have lavet tagdækning, er du sikker på at du vælger en virksomhed, som har dig i centrum. Vi ved hvor vigtigt det er for dig at få kompetent rådgivning, som ikke bare er ude på at få så mange penge ud af dig som muligt.

Vi sørger for at du bliver oplyst om den bedste – og mest effektive løsning. Vi sørger også for at der kommer eftersyn, som følger den danske lovgivning. På denne måde er du sikker på at du får en dækning, der holder tæt.
Du har mulighed for at spare penge på din varmeregning efter en tagdækning af høj kvalitet. Efter at vi har lagt dækning på taget, vil varmen ikke længere sive ud af taget – nej, huset vil beholde varmen og det kan ses på den næste regning. Læs også mere om vores isoleringsarbejde her.

Send os en besked

Vi har erfaring med tagarbejde

Vi har vores i branchen i mange år, og har derfor stor erfaring når det kommer til tagdækning – og tagarbejde generelt. Vi har været i byggebranchen i 25 år og altid har vi leveret arbejde i høj kvalitet.

Når vi går i gang med arbejdet, sørger vi altid for at overholde det budget, som vi har lagt i samarbejde. Du får ingen overraskende ekstraregninger hos os.

Kontakt os i dag på telefon 41 82 02 53 eller e-mail dltagservice@gmail.com for at høre mere.