Tagpap og listedækning i Nordjylland

Tagpap giver en langsigtet løsning

Det er en god idé at investere i tagpap eller listedækning, da det giver dig mange fordele, uanset om det er til renovering eller til nybyggeri. Når du vælger at investere i tagpap, kan du være sikker på at du får en lang holdbarhed sammen med det moderne look.

Tagpap kan i dag fås i rigtig mange farver, hvilket gør at vi helt sikkert også har noget til dig. Hvis du vil høre mere om de farver, som du kan bestille tagpap i, er du altid velkommen til at kontakte os.

Listedækning giver overflade fyldt med karakter

Vælger du listedækning vil du kunne få en overflade fyldt med karakter. Typisk vil man benytte sig af bærende træbaseret materiale, hvorefter at der bliver lagt et lag med tagpap. Efter at dit tagpap er blevet lagt, vil den flotte listedækning pålægges.

At få tagpap eller listedækning er en stor ting, særligt hvis det er første gang du skal have dette. Vælger du os kan du være sikker på at du får kvalitet for dine penge. Vi sørger altid for at overholde vores aftaler, da vi ved hvor vigtigt det er for dig – og hvis vi bliver forsinket, vil vi altid kontakte og informere dig om det.

Send os en besked

Kontakt os i dag og hør mere om tagpap

Når du løbende har brug for rådgivning og viden om arbejdsprocessen eller materialerne får du det fra os – og det er uden at det koster dig ekstra. Vi har i mange år hjulpet kunder i områderne omkring Aalborg, Hjørring og Randers med eksempelvis listedækning.

Ring på telefon 41 82 02 53 eller kontakt os via e-mail på dltagservice@gmail.com, hvis du vil høre mere om listedækning eller tagpap.