Tagrenovering udføres med mange års erfaring

Tagrenovering kan være en stor opgave, hvis man ikke har prøvet det før. Vi kan hjælpe dig med at klare din tagrenovering. Ved at få os til at klare det for dig, er du sikker på at det er professionelle, som har gjort det mange gange før. Vi laver tagrenovering i Randers, Aalborg og Hjørring.

Du er med under hele forløbet af din tagrenovering

Inden vi påbegynder vores arbejde med tagrenovering, vil vi sørge for at vi har forstået hvad det er du vil. Vi samarbejder med dig. På denne måde kan du selv være med under hele forløbet, og du vil altid have et overblik over hvordan arbejdet skrider frem.

Vores rådgivning gælder selve byggeriet og de materialer, som man har brug for at indkøbe for at kunne udføre en tagrenovering.

Vi er et firma med brede kompetencer, og har du brug for andet hjælp end blot tagrenovering, kan vi selvfølgelig også hjælpe med dette. Du skal bare spørge, vi bider naturligvis ikke.

Vi arbejder hurtigt, men selvom vi arbejder hurtigt sørger vi for at alt er af den rigtige kvalitet – og skulle der mod forventning opstå forsinkelser på din tagrenovering, er du selvfølgelig den første der får det af vide.

Send os en besked

Vi har dog en lang historie med at overholde aftaler med vores kunder, og vi sætter en stor ære i at levere til den tid, som det er aftalt – også selvom det kræver overarbejde fra vores side af.

Kontakt os allerede i dag

Vi ordner gerne dit tag i forbindelse med en tagrenovering, uanset om du er privat eller erhverv. Kontakt os på telefon 41 82 02 53 eller e-mail dltagservice@gmail.com, hvor vi vil finde en løsning i fællesskab.

Vi kommer gerne ud og får et overblik over opgaven, inden vi sender et tilbud ud til dig. Med os kan du få en tagrenovering, som er skræddersyet til dine ønsker og behov.